Probabil unul dintre cele mai dificile momente din viata unui barbat este acela in care trebuie sa aleaga inelul de logodna pentru cea alaturi de care vrea sa-si petreaca restul vietii. Pana la urma, urmeaza sa puna cea mai importanta intrebare…

Desigur, optiunile sunt intr-un numar foarte mare, alegerea finala depinzand in primul rand de buget, dar si de gusturile viitoarei mirese, asa ca oricine poate gasi inelul de logodna potrivit, cu putina rabdare.

Oricine s-a gandit macar odata la acest moment stie ca cea mai buna alegere este un inel de logodna din aur, care, daca mai este insotit si de o piatra, va face totul si mai deosebit. Daca un inel de aur este mai accesibil, unul cu piatra va avea un pret mai ridicat, dar, din nou, exista ceva pentru fiecare, asa ca mai jos puteti gasi o mica selectie de inele de logodna de aur, perfecte pentru toate gusturile si bugetele.

Inel de logodna Ines 005 – Bijuteria Teilor: https://www.teilor.ro/inele-de-logodna/inel-de-logodna-cu-diamante-ines-dyrg02788.html

Realizat in doua nuante de aur de 18K si cu o greutate totala de 1,63g, disponibil la pretul de ~1600 RON. Acesta este incrustat cu un diamant de 0.05ct G VS si poate fi o alegere foarte buna pentru cei care cauta un inel de logodna din aur, avand un buget limitat.

Inel de logodna Ines 015 – Bijuteria Teilor: https://www.teilor.ro/inele-de-logodna/inel-de-logodna-ines-dyrg02789.html

La prima vedere, nu este nicio diferenta intre acest model si cel prezentat anterior. Totusi, exista cateva deoesbiri! In primul rand, are o greutate de 1.92g, iar diamantul cu care este incrustat este de 0.15ct FVS, modelul putand fi achizitionat pentru ~2600 RON.

Inel de logodna Blanco’s – Bijuteria Sabrini: http://www.sabrini.ro/inele-logodna/inel-logodna-aur-18k-diamante-blanco-s-63706

Pentru cei care vor sa ridice stacheta putin, Sabrini va ofera un inel de logodna din aur rose de 18K, cu o greutate totala de 3,65g si incrustat cu 9 diamante, creand un efect cu totul deosebit. Desigur, acesta are si un pret pe masura, de 3600 RON, dar efectul va fi cu siguranta garantat.

Inel de logodna Star Reflection – Biejuteria Blanka: http://www.blanka.ro/inel-cu-diamant-star-reflection.html#ver=Aur%20alb%2014k

Alta sugestie excelenta pentru cei pentru care bugetul nu este o problema este acest inel cu diamant, din aur alb, prezentand o sina despicata, care permite pietrei sa radieze la puterea sa maxima, adaugand un plus de gratie si rafinament bijuteriei. Cu siguranta o alegere deosebita, care va impresiona pe oricine!

Acestea sunt cateva dintre optiunile pe care le aveti atunci cand cautati inele de logodna. De asemenea, preturile pot sa creasca in functie de complexitatea modelului sau numarul, precum si dimensiunea pietrelor. Bineinteles, orice domnisoara isi doreste un inel de logodna din aur, cu o piatra cat mai mare, dar totul depinde de bugetul dumneavoastra.

Pe de alta parte, sa ne mutam putin atentia si asupra celor care nu sunt dispusi sau nu isi permit sa cheltuie prea mult pe un asemenea inel.

Daca va aflati intr-o situatie de acest gen, nu trebuie sa intrati in panica, pentru ca, din fericire, exista pe piata o multitudine de inele de logodna ieftine, foarte frumos realizate, care pot face o impresie foarte buna! Tot secretul este sa cautati cele mai bune oferte, sau, mai usor, sa luati in considerare cateva din sugestiile noastre de mai jos!

Inel de logodna Julia – Bijuteria Glamira: https://www.glamira.ro/glamira-ring-julia-skug100635.html?alloy=white-375&diamond=diamond-sapphire

Cu doar 1060 RON puteti achizitiona acest inel de logodna ieftin, din aur alb, incrustat cu un safir alb, de 0.16ct. Este un model simplu, dar elegant, care poate fi usor comparat cu alte model mai scumpe, datorita designului.

Inel de logodna din aur galben – Bijuteria Ania: http://www.bijuteriiania.ro/product/8109/bijuterii_aur_galben_inele_de_logodna_modele_noi/

Cu o greutate totala de 2,98 grame si realizat integral din aur galben de 14 K, acest inel de logodna este disponibil la 522 RON. Diferenta de pret o face piatra acestui inel, care, spre deosebire de celelalte modele, este realizata din zirconiu de culoare alba. Cu toate aceste, este o alegere deosebita, perfect pentru cei care cauta un inel de logodna ieftin.

Inel de logodna din aur alb – Bijuteria AEC: http://www.aursiargintaec.ro/produse/bijuterii-aur-alb-inel-de-logodna-cadouri-deosebite/22495/

Realizat integral din aur alb de 14k, acest inel de logodna are un pret de 367 RON, fiind o alergere perfect pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare pentru acest moment important, dar totusi  vor sa impresioneze, alegant un model discret si elegant. Este incrustat cu o piatra de laborator, similara diamantului, pentru un plus de eleganta. Desi este un model ieftin, trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine!

Inel de logodna din aur alb – Bijuteria AEC: http://www.aursiargintaec.ro/produse/bijuterii-aur-inel-de-logodna-cadouri-deosebite/22486/

Acelasi magazine online propune un inel de logodna ieftin, cu un pret de doar 294 RON, realizat din aur alb de 14k. Este un model putin mai masiv, comparandu-l cu celelalte, dar cu siguranta va fi apreciat, modelul fiind unul unic, realizat cu pietre de laborator.

Pe langa aceste model prezentate de noi, puteti gasi cu usurinta si altele, la preturi la fel de bune si cu designrui care vor impresiona. Din nou, totul tine de suma pe care sunteti dispusi sa o cheltuiti pe o astfel de bijuterie, cat si de preferintele celei care urmeaza sa il poarte. Pentru ca, pana la urma, gusturile ei sunt cele care trebuie avute in vedere atunci cand vine vorba de alegerea unui inel de logodna!

Leave a Reply